Zajímavé od nás...

Nikdy nevíte, co Vás zrovna zaujme, třeba se i něco nového dozvíte.
Níže naleznete příspěvky a články týkající se nejen života projektů a lidí od Productivv, ale i dalších projektů z naší skupiny…

Blog

Co je u nás nového za Q1/24

Během předchozích několika měsíců se událo spoustu změn. Přestěhovali jsme se do nových kancelářských prostor a úspěšně se zabydleli. Aktualizovali jsme aplikaci pro vzdálenou IT podporu na novou verzi a rozšířili počet poskytovaných služeb, respektive licencí o další partnery. A aby toho nebylo málo, spustili jsme nový e-shop, který můžete už nyní vyzkoušet.

Číst více »
Blog

Rekapitulace 11/23 na Productivv.cz

Připravili jsme si pro Vás rekapitulaci novinek posledního měsíce. Podívejte se, co se u nás odehrálo a co to pro Vás znamená. Ve stanoveném “drajvu” pokračujeme i v prosinci!

Číst více »

Přihlaste se k odběru novinek

Dostávejte čas od času souhrn nejnovějších důležitých zpráv a zajímavostí, které se Vás týkají.

Jsme Deitas

Naší vizí je digitální transformace jedinců, týmů, skupin a organizací směrem k jejich technologické soběstačnosti a samostatnosti. Naší vizí je digitální transformace jedinců, týmů, skupin a organizací směrem k jejich technologické soběstačnosti a samostatnosti.​

Naše značky

Nabízíme kompletní služby pro jednotlivce, malé, střední podniky, ale nezalekne se ani velkých podniků. A to vše prostřednictvím komplexních služeb – od e-learningu, konzultací a workshopů přes implementaci služeb a nástrojů až po nabídku audiovizuální produkce. Vše děláme s nadšením do digitálních technologií a osobitým přístupem ke každému klientovi.

Implementace a digitalizace s moderním IT outsourcingem

Vzdělávání pro firmy i jednotlivce prostřednictvím platformy s AI

Jednoduchý informační systém pro každou firmu s API a automatizací

Dlouhodobé transformační programy pro firmy

Interní kreativní tým tvořící foto, video, animace, weby aj...

Vývoj na míru postavený na Microsoft 365, Sengi a jiných technologiích.