Rekapitulace 11/23 na Productivv.cz

Připravili jsme si pro Vás rekapitulaci novinek posledního měsíce. Podívejte se, co se u nás odehrálo a co to pro Vás znamená. Ve stanoveném "drajvu" pokračujeme i v prosinci!

Milí zákazníci,

v poslední době jsme pro vás připravili spoustu novinek a vylepšení, o kterých bychom vás rádi informovali. Jsou to nové služby a produkty, které vám pomohou zvýšit produktivitu, bezpečnost a spokojenost.

Jednou z největších novinek je naše vlastní cloudové řešení, které jsme spustili v betaverzi. Toto řešení nám umožňuje provozovat naše aplikace a systémy redundantně v cloudu, který je rychlý, spolehlivý a bezpečný. Můžete si tak užívat naše služby bez obav o dostupnost nebo ztrátu dat. Dále také využíváme cloudové řešení společnosti Microsoft a DigitalOcean.

Další novinkou je naše služba zálohování dat a Sharepointu, která vám zajistí ochranu vašich cenných informací. Můžete si vybrat z několika možností, jak a kde budou vaše data uložena, ať už se jedná o řešení renomovaných společností Acronis, AvePoint, Nexetic či Microsoft nebo náš privátní Productivv Cloud. V případě Productivv Cloudu budou vaše data uložena v datacentrech v České republice, která mají jednu z nejlepších legislativ v oblasti ochrany osobních údajů.

Pokud byste potřebovali obnovit nějaká data, která jste omylem smazali nebo ztratili, také vám můžeme pomoci. Máme k dispozici nástroje a postupy, které nám umožňují obnovit data i smazaná například z koše či z nefunkčního zařízení.

Pro lepší komunikaci s vámi jsme také spustili nový ticketovací systém, který naleznete na naší stránce podpory https://productivv.cz/podpora. Tento systém vám umožní snadno zadat požadavek formou online chatu či e-mailu a sledovat své požadavky, v jakém jsou stavu, jak se řeší, a také se dozvědět více o našich službách a produktech. Na stránce podpory již brzy najdete také naši novou aplikaci ProVision, která je určena pro vzdálený přístup k vašim počítačům. Tato aplikace je plně šifrovaná a bezpečná, a nahrazuje tak komerční aplikace jako TeamViewer. Pro komunikaci skrze aplikaci používáme šifrované spojení a náš vlastní Relay server běžící v našem cloudu. Vše je tak naprosto bezpečné a vy máte plnou kontrolu nad vzdáleným přístupem.

O těchto a dalších novinkách se dozvíte více postupně zde na našem blogu, sociálních sítích, nebo newsletteru.

Doufáme, že se vám naše novinky líbí a že vám přinesou užitek. Pokud máte jakékoli dotazy nebo připomínky, neváhejte nás kontaktovat. Děkujeme za vaši důvěru a přejeme vám hezký den.

Líbilo? Sdílejte…

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
Skype
WhatsApp
Email

Přihlaste se k odběru novinek

Dostávejte čas od času souhrn nejnovějších důležitých zpráv a zajímavostí, které se Vás týkají.